första mötet

Jaa, håhåjaja, då har vi hållit vår första workshop. Det gick sådär. Vid första övningen säger en deltagare att hon vägrar att vara med, eller iaf att göra det som övningen går ut på. De andra blir lite småspaka och säger inte heller så mycket.. och där nånstans gick första halvan av kvällen åt skogen, kändes det som. Nu gick det inte så illa, vi fick ut lite ifrån dem iaf, och efter fikat lossnade det och blev bättre. Ingen av oss var beredda på den situationen så vi fick nöta på bäst det gick.. tror inte att det var så illa iaf, vi gjorde så gott vi kunde och det blir ännu bättre nästa gång! =)

Förresten, hade ju bilen inlämnad för att byta en abs- mottagare och lite annat nyligen. Hann inte mer än få hem den så ser vi en spricka i framrutan. Nu är det inte i vägen för föraren, men under en biltur såg vi hur sprickan ökade. Den blev åtminstonde ett par centimeter längre på den tiden… Så då lär det bara vara att byta den med. Jäkla skit! Antar att bilhandlaren som sålde bilen åt oss skrattade rejält när vi åkte därifrån. Jaja, hon är ju inte bara dålig, Vajlet, det är ett jäkla drag, turbon funkar finfint! Och den har ju ändå gått rätt långt så lite småskavanker får man väl räkna med antar jag. Såg en bil som var perfekt! Det var en volvo v50, -06. Några år på nacken, och den hade gått 300 mil! Ja, totalt 300 mil! BINGO! om man haft de pengarna.. (låg runt 160 000 tror jag, snacka om taskigt bilköp med tanke på att den knappt är körd alls. frågan är iofs hur den varit körd de där 300 milen då…).

 JAg har ju varit på en intervju på länsstyrelsen. De verkar intresserade och ringde i tisdags för att fråga hur lång uppsägning jag har. Eftersom jag har en tidsbegränsad anställning så tänkte jag att den kanske är kortare än en månad. Kollade lite i  kollektivavtalet, och sen fick jag hjälp av J som kollade internet. Enligt henne så har man ingen uppsägningstid, utan har godkänt att arbeta under den tiden som är beslutad. Således har man inte rätt att säga upp sig under den tiden. Jag tänkte nog snacka med chefen istället, då vet jag ju! De ringde även idag från LS och frågade om uppsägningstid, så jag antar att de är lite halvt desperata. Hoppas att det inte ska behöva vara det som gör att jag inte får jobbet… =/ vore ju jäkligt surt! Menar, det slår ju lite bättre att visa att man jobbat på LS jämfört med systemet när man söker såna här jobb…

näe, nu är det dags att sussa. Jobb imorgon igen! Men då tar jag cykeln!

/m.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu