viktklubb??

Kan nån hjälpa mig här? Jag har nu, för ”har-gett-upp-räkningen” gången bestämt att nu jäklar ska jag gå ner i vikt! Det funkar inte att äta mer grönt och träna (ja, OK, det kanske hade hjälpt om jag tränat lite mer frekvent, men nu ska vi inte vara såna! det hjälpte inte när jag tränade mer frekvent heller, så det så..). Jag har ju testat viktväktarna. Det funkade då, men sanning att säga så är jag nog lite snål. Det har blivit rejält mycket dyrare nu. Men å andra sidan kanske det krävs, man får ju en liten push av mötena.

Är det nån som testat viktklubb? är det bra? det är den som de gör reklam för på aftonbladet… Det är ju onekligen lite billigare, men å andra sidan har man inget möte (mer än med sig själv och vågen då) där man blir pushad. Desstom vet jag inte riktigt vad man får.. menar, ingår det veckoschema så man kommer igång? det handlar ju ändå om lite pengar, så jäkla rik e jag inte att jag kan ge bort dom.

Det påminner mig om, jag fick min lönespec idag. Tyckte att det var ovanligt bra! Inte jätte, men mer än tidigare. Tänkte att det kanske var för att jag jobbat så mycket kvällar, fast det stod att det gällde februari. Skitkul tänkte jag och ringde till J. Efter en stunds läsande inser jag att det är BRUTTOlönen jag läst, nettolönen däremot var… tja, ungefär som vanligt iofs, men jag hade ju hoppats på lite mer…. Jaja, bara att betala tandläkarräkningen och vara glad.

/m.

  

One Response to “viktklubb??”

  1. Jossan skriver:

    Jag tycker att du ska prova ViktKlubb om du vill det! :) Och med pengarna så ordnar det sig – det brukar det alltid göra! Eller hur!?

    ÄLSKAR DEJ!

    PUSS PUSS PUSS

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu