up and rollin’…

Har ni sett, vi var tydligen inte utslängda från bloggen… men det har varit helt omöjligt att komma in nu under en längre tidsperiod, så jag var faktiskt lite undrande… =)

Hur som helst, livet knallar på. Är på sluttampen av skolan nu, ska skriva magisteruppsatsen nu i vår. Det ska bli en slags utvärdering (tror jag, teorin är inte klar än…) av Vägverkets kundundersökning. Ska på möte imorgon. Snacka om ångest! haha! men vad gör man inte, måste ju ut i arbetslivet NÅNGÅNG! och då är det väl lika bra att börja tidigt (…).

 Ringde TV- bolaget för kompensation för att vi var utan TV en månad. Eller inte helt utan, men digitaldosan krånglade (liksom modemet och telefonin från samma företag) så vi hade bara de analoga kanalerna mellan ung. 15 dec- 16 jan. Så, jag ringde och undrade om de kunde dra ut på abonnemanget vi har en månad till? -Näe, det gick ju inte.. (stackarns kille jag pratade med, han fick lite skit. Men å andra sidan jobbar han ju på kundservice, då får man räkna med att arga männiksor ringer).        

-Nähe sa jag, mkt irriterad! Kan du göra nåt annat då?                                                                                                                      – Nja, ni har ju fått kompensation för den månaden, ni ska inte behöva betala. Nähe, vi SLIPPER betala den månad vi INTE FICK NÅN JÄVLA TV! TACK! för att vi slipper betala för något vi inte utnyttjat! verkligen! mycket tacksam! (hmm, kanske borde tilläggas, jag sa alltså inte det här, bara tänkte… ville inte få pojkstackarn att börja grina… )

Jag lät nog ganska sur, för pojkstackarn kollade runt och såg att vi hade telefon hos dem med. -Ja, jag ser att ni fått kompensation för telefonen. -Ja, för att vi inte HADE nån telefon som funkade de första veckorna, ja! svarade jag, fortfarande lite purken. -Joo, men då kunde han lägga på ett par hundra som vi kunde ringa för, som kompensation. -Jaja, sa jag, det får väl bli bra det då. För jag orkar inte krångla mer, orkar inte skicka in nån reklamation. Har redan testat det med bajsbolaget ”3″. Tar lång tid, och ger absolut INGENTING i slutändan. Trust me! Så nu får det vara bra, det får vara så här.

Dessutom är jag arg på lönekontoret hos Js arbetsgivare. De gör fel, men ändå är det upp till henne att bevisa att DE gjort fel. Tur att hon har folk på arbetsplatsen som är schyssta och hjälper till när det krånglar.

Hmm, det låter som om jag är svinarg. Det är jag bara under den tiden jag tänker på det =)  så, nu har jag klarat av tv- grejset, nu får vi (vi? jag och mina andra jag, eller??.. haha) släppa  det och tänka på nåt annat. Som mötet imorgon, t.ex. Aaahhh!!!! ångeest!! eller, iaf, nervööös!! det är nog lite elakt att säga ångest om mig, med tanke på folk som faktiskt har riktig ångest! min är bara en liten light- variant, lite överstressad bara =)  Det går nog bra! Första mötet, kan ju inte komma med så mycket innan jag fått materialet jag ska jobba med.    

Så, det är väl lika så bra att sätta igång och göra nåt vettigt! Sen börjar det väl dra ihop sig att söka jobb med, antar jag.. sommarn kommer med oroväckande stora steg!

nu när jag har mängder att göra lär det bli en hel del skrivande här på bloggen gissar jag ;) så, vi hörs!

/m.

  

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu