vad är naturligt egentligen??

Grannar kräver nakenförbud och lägre taxeringsvärde

Nakenbad blir alltmer populärt – men inte hos grannarna till baden. I Sundsvall är närboende i uppror mot nya nakenbadet i Västra Lövsjön. Och i Sörlandet i Norge kräver en man 30 procent lägre taxeringsvärde på grund av naken utsikt. – Det är inte naturligt, säger Kjell Ternström, stugägare i Sundsvall till ST.

… 

– Det är inte det naturliga i vårt svenska samhälle, att bada naken på en strand bland andra människor. Jag har barnbarn, och det vore inte lyckligt att ta med dem dit, säger Kjell Tjernström, enligt Sundsvalls tidning.

http://www.aftonbladet.se/sommarisverige/article5313547.ab

Hehehe! Ja, det är hemskt! Hur kan man tycka att nakna kroppar är naturligt? hemska, hemska tanke! 

Varför lära barnen att människor faktiskt inte ser ut som på reklampelarna, och att vi faktiskt duger som vi ser ut även om det inte innebär naturlig total hårlöshet, undervikt och saftiga, överpumpade muskler. Näe, vi föds med kläder på! Prydliga och ordentliga! och det luktar inte när vi skiter! Hahaha!

Det finns ju rätt mycket mer badplatser för folk med brallorna på i så fall, om man nu är så rädd att råka se ett bröst eller en snopp (som förmodligen är hemskt mycket annorlunda än ens egna). Själv skulle jag inte ta av mig kläderna bland folk heller, men det beror ju mer på min taskiga självkänsla än nåt annat. Nudister brukar (generellt) ha bättre självkänsla vad gäller sin kropp än vad ”påklädda” gör.

Jag såg nåt program från USA med nudister, och en man i publiken ställer sig upp och skriker att det inte är naturligt och mot Guds natur… Eehh…, om man tror på att Gud är skaparen, exakt hur har då människan skapats? Med kläder på? skulle inte tro det! kanske ska tänka till innan man skriker rätt ut nästa gång!  

jaja, det var lite roligt iaf! Nån gång kanske folk inser att nakenhet inte är så farligt… Det är rätt många som har samma uppfattning som mig i kommentarerna under artikeln iaf.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu